náš tým

 
David Markvart
Ricardo Lucque
Ondřej Duffek
Elisa Selmi

Riccardo Lucque

šéfkuchař & majitel

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16-ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano. Během svého působení v Anglii se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací v oblasti řeky Temže. Na dobu třech měsíců v roce 2001 přijal angažmá šéfkuchaře New Yorské restaurace Il Bucco, která byla americkým Zagat Guide v době Riccardova působení vyhlášena nejlepším nováčkem mezi restauracemi na Manhattanu.

Do Prahy přišel Riccardo Lucque v roce 2002, aby se stal šéfkuchařem restaurace Square na Malostranském náměstí. V dubnu 2005 otevřel svou vlastní restauraci Aromi na Vinohradech, po čtyřech letech jejího úspěšného provozu pak v roce 2009 otvírá v bezprostřední blízkosti Staroměstského náměstí v centru Prahy svou druhou restauraci La Finestra in Cucina. V květnu 2012 zahájila provoz v pořadí již třetí Riccardova restaurace Il Mercato v Brně.

Zobrazit více

lucque@aromi.cz

Robert Loos

šéfkuchař

Po dokončení gastronomického vzdělání odstartoval svou kariéru jako demi chef v restauraci hotelu Alcron v Praze.

Poté strávil dva roky v restauraci a sushi baru La Veranda a sbíral zkušenosti od Radka Davida, který byl vyhlášen šéfkuchařem roku v letech 2001 a 2002.Poté se přesunul do restaurace La Rottonde, která je součástí hotelu Alcron a je jednou z 10 nejlepších restaurací v Čechách. Od roku 2005 La Rottonde získala ocenění Five Star Diamond of New York Hospitality Academy. Během svého působení v Alcronu absolvoval dvě zahraniční stáže, jednu ve Vídni v pětihvězdičkovém hotelu a jednu v Londýně v restauraci Maze. Možnost spolupracovat s Gordonem Ramsay jej posunula zejména z lidského hlediska směrem k tomu nejdůležitějšímu: respektovat a být respektován. Po návratu do Alcronu spolupracoval s Alexem Atalou a byl součástí přetvoření konceptu rybí restaurace na degustační s Romanem Paulusem. Od roku 2009 působil v restauraci Augustine, kde úzce spolupracoval s předchozím šéfkuchařem Aromi Miroslavem Gruszem. V Augustinu pracoval na pozici zástupce šéfkuchaře a spolupracoval s Jeffem Blandem, Lee Streatonem či Markem Hixem. Na své pozici vedl tým 20 kuchařů a posbíral různé ocenění. Příkladem je třetí nejlepší fine dining restaurace v Praze v ročence magazínu EURO a S. Pellegrino a Acqua Panna v roce 2013. Být hlavou kuchyně Aromi je pro něj velká výzva a těší se zejména na přestěhování restaurace do nových prostor na Náměstí Míru a na změnu jejího konceptu od fine dining restaurace směrem k fine dining restauraci a bistru. Hosté Aromi se mohou díky jeho působení těšit na více zeleniny a ovoce i k rybám a masům, ovšem jednoduchost jídel bude zachována.

Zobrazit více

loos@aromi.cz

Zuzana Krasniqi

manažerka restaurace

Vystudovala Slezskou univerzitu v Opavě obor Ekonomika podnikání v obchodě a službách se zaměřením na mezinárodní právo obchodu. Byla součástí týmu první michelinské restaurace Allegro v hotelu Four Season, kde se seznámila se světem dokonalé gastronomie. Následně pracovala několik let jako nákupčí a vedoucí logistiky pro nadnárodní obchodní řetězec, kde získala cenné zkušenosti z oblastí obchodu. V současné době je manažerem restaurace Aromi.

Zobrazit více

+420 736 442 886
krasniqi@aromi.cz

David Markvart

manažer resturace

+420 777 236 596
markvart@aromi.cz

Otakar Žoudlík

sommeliér

Vystudoval střední hotelovou školu v Mariánských Lázních a vínu se věnuje již od svých 19ti let.

Během své profesní kariéry dokázal získat a mnohokrát obhájit titul sommelier vicemistra ČR a v roce 2006 se probojoval až do evropského semifinále sommelierů Trophée Ruinart ve francouzské Remeši. Je jedním z mála držitelů zlatého odznaku asociace sommelierů České Republiky a zdárně absolvoval mezinárodní degustátorské zkoušky dle norem DIN, ÖNORM a ISO – Höhere Bundeslehranstalt und Bundesamt für Wein- und Obstbau, Klosterneuburg, Rakousko. Po ukončení střední školy začíná jako sommelier v dnes již bývalém pražském hotelu Renaissance, s několikaměsíční stáží v německém Mnichově. Po svém návratu nastupuje do hotelu Radisson SAS Alcron jako restaurant supervisor/sommelier. Posléze opustil restaurační provoz, aby získal zkušenosti i z opačné strany. Nejprve jako hlavní sommelier dovozní společnosti Merlot Grands Vins, poté na dlouhou dobu jako horeca manažer společnosti Bohemia Sekt a krátce též působil jako obchodní ředitel společnosti La Fattoria. Po návratu do gastronomie působil jako sommelier ve vyhlášené restauraci La Degustation Boheme Bourgeoise, ověnčené hvězdou Michelin, jako manažer/sommelier restaurantu Svatá Klára v pražské Tróji a jako manažer/sommelier hotelu The Augustine, kde se krátce potkal i se šéfkuchařem Miroslavem Gruszem. Součástí Riccardova týmu se stává v únoru 2014. Otakar uznává profesionalitu a vysoké pracovní nasazení, zároveň se však velice rád a zodpovědně věnuje svému čtyřletému synovi Matějovi.

Zobrazit více

zoudlik@aromi.cz
Elisa Selmi

Elisa Selmi

Customer Satisfaction

Elisa se narodila v italské Florencii, v domě plném přátel, lásky a jídla. Na univerzitě vystudovala filozofii, je také certifikovanou sommeliérkou a pracovala pro řadu luxusních hotelů v Itálii. Elisa má ráda společnost ostatních lidí a přátel, detaily a jídle svém maminky.

Zobrazit více

+420 723 811 813
elisa@lacollezione.cz

Ondřej Duffek

PR & Marketing manager

+420 775 681 555
duffek@lacollezione.cz

Jana Slabá

Generální manažer

+420 776 893 007
slaba@lacollezione.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku