náš tým

 
Ondřej Duffek
David Markvart
Ricardo Lucque
Elisa Selmi

Riccardo Lucque

šéfkuchař & majitel

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16-ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano. Během svého působení v Anglii se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací v oblasti řeky Temže. Na dobu třech měsíců v roce 2001 přijal angažmá šéfkuchaře New Yorské restaurace Il Bucco, která byla americkým Zagat Guide v době Riccardova působení vyhlášena nejlepším nováčkem mezi restauracemi na Manhattanu.

Do Prahy přišel Riccardo Lucque v roce 2002, aby se stal šéfkuchařem restaurace Square na Malostranském náměstí. V dubnu 2005 otevřel svou vlastní restauraci Aromi na Vinohradech, po čtyřech letech jejího úspěšného provozu pak v roce 2009 otvírá v bezprostřední blízkosti Staroměstského náměstí v centru Prahy svou druhou restauraci La Finestra in Cucina.

Zobrazit více

lucque@aromi.cz

Zuzana Krasniqi

manažerka restaurace

Vystudovala Slezskou univerzitu v Opavě obor Ekonomika podnikání v obchodě a službách se zaměřením na mezinárodní právo obchodu. Byla součástí týmu první michelinské restaurace Allegro v hotelu Four Season, kde se seznámila se světem dokonalé gastronomie. Následně pracovala několik let jako nákupčí a vedoucí logistiky pro nadnárodní obchodní řetězec, kde získala cenné zkušenosti z oblastí obchodu. V současné době je manažerem restaurace Aromi.

Zobrazit více

+420 736 442 886
krasniqi@aromi.cz

David Markvart

manažer resturace

+420 777 236 596
markvart@aromi.cz

Petr Špejzl

šéfkuchař

Po dokončení gastronomického vzdělání odstartoval svou kariéru v Česku jako sous chef.Dále následovala v Petrově životě zkušenost s prací v zahraničí, kdy celkem pět let vedl kuchyně hned několika podniků v Irsku. Od roku 2010 po boku michelinského kuchaře Andrea Accordiho pracoval v pražském hotelu Four Seasons. Po dvou letech v Praze se Petr přesunul do amerického Houstonu, kde si na stejné pozici (chef de partie) zdokonalil svůj kulinářský um pro stejný brand. Po návratu do Prahy se vrátil do pražské pobočky hotelu a od konce roku 2013 zastával pozici sous chefa v Aromi. V únoru 2017 vystřídal Roberta Loose na pozici šéfkuchaře a vytvořil své první menu.

Zobrazit více

+420 720 201 108
spejzl@aromi.cz
Elisa Selmi

Elisa Selmi

customer Satisfaction

Elisa se narodila v italské Florencii, v domě plném přátel, lásky a jídla. Na univerzitě vystudovala filozofii, je také certifikovanou sommeliérkou a pracovala pro řadu luxusních hotelů v Itálii. Elisa má ráda společnost ostatních lidí a přátel, detaily a jídlo své maminky.

Zobrazit více

+420 723 811 813
elisa@lacollezione.cz

Ondřej Duffek

PR & Marketing manager

+420 775 681 555
duffek@lacollezione.cz

Jana Slabá

Generální manažer

+420 776 893 007
slaba@lacollezione.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku